Recept
« Terug naar recepten
Zalm en groenten in papillot
PT20M
Zalm en groenten in papillot
Een heerlijk zalm en groenten in papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
De familiekeuken van Tana Ramsay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm en groenten in papillot te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 190°C.
2. Neem 4 vierkante stukjes vetvrij papier met ongeveer 23 cm zijde. Besprenkel met een beetje olijfolie en leg de zalmfilets erop.
3. Strooi de knoflook, peper en het sjalotje erover en leg de rest van de ingrediënten erop. Voeg een klein beetje peper en zout toe.
4. Vouw het papier tot een pakketje door de randen dicht te draaien. Leg de pakketjes op een bakplaat en zet ze 10-15 minuten in de oven.
2. Neem 4 vierkante stukjes vetvrij papier met ongeveer 23 cm zijde. Besprenkel met een beetje olijfolie en leg de zalmfilets erop.
3. Strooi de knoflook, peper en het sjalotje erover en leg de rest van de ingrediënten erop. Voeg een klein beetje peper en zout toe.
4. Vouw het papier tot een pakketje door de randen dicht te draaien. Leg de pakketjes op een bakplaat en zet ze 10-15 minuten in de oven.