Recept
« Terug naar recepten
Zalm en kabeljauw op Italiaanse wijze
PT45M
Zalm en kabeljauw op Italiaanse wijze
lekker op de BBQ
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm en kabeljauw op Italiaanse wijze te bereiden
- Meng de mascarpone met witte wijn en sausbinder, kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
- Halveer de kerstomaatjes
- Snij wortel, paprika en ui in fijne reepjes en leg deze in een alu bakje.
- Leg kerstomaatjes langs de rand, verdeel het mascarponemensel erover, maar houd 2 el. over.
- Leg de visfilets erbij, lepel de rest van de mascarpone erover.
- Garneer met verse dille en sluit de bakjes af met alu folie.
- Zet de schaal op de BBQ en laat ong. 30 minuten bakken.
- Dien op met aardappel in de schil of chiabatti brood.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
In de zomer lekker op de BBQ in de winter gewoon in de oven.