KookJij

Zalm en kabeljauw op Italiaanse wijze

lekker op de BBQ
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Voorgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm en kabeljauw op Italiaanse wijze te bereiden

  1. Meng de mascarpone met witte wijn en sausbinder, kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
  2. Halveer de kerstomaatjes
  3. Snij wortel, paprika en ui in fijne reepjes en leg deze in een alu bakje.
  4. Leg kerstomaatjes langs de rand, verdeel het mascarponemensel erover, maar houd 2 el. over.
  5. Leg de visfilets erbij, lepel de rest van de mascarpone erover.
  6. Garneer met verse dille en sluit de bakjes af met alu folie.
  7. Zet de schaal op de BBQ en laat ong. 30 minuten bakken.
  8. Dien op met aardappel in de schil of chiabatti brood.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

In de zomer lekker op de BBQ in de winter gewoon in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst