Recept
« Terug naar recepten
Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp
PT21M
Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp
Een heerlijk zalm en yoghurtsaus met citrusrasp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zalm en yoghurtsaus met citrusrasp te bereiden
1. Yoghurtsaus met citrusrasp: meng in een kom de yoghurt, de geraspte schil en het sap van de limoen en de sinaasappel en de honing. Voeg zout en peper toe. Zet koel.
2. Verwarm in een bakpan de olijfolie. Bak 3 minuten de zalm op het vel. Zout en peper erbij. Haal de pan van het vuur en sluit af met een deksel. Laat 3 minuten rusten. De vis gaart dankzij de hitte van de pan en blijft smeuïg.
3. Verdeel de vis over de borden. Garneer met yoghurtsaus.
2. Verwarm in een bakpan de olijfolie. Bak 3 minuten de zalm op het vel. Zout en peper erbij. Haal de pan van het vuur en sluit af met een deksel. Laat 3 minuten rusten. De vis gaart dankzij de hitte van de pan en blijft smeuïg.
3. Verdeel de vis over de borden. Garneer met yoghurtsaus.
Lizemie2 zegt: