Recept
« Terug naar recepten
Zalm in papillotte
PT40M
Zalm in papillotte
Lekker zowel in de oven als op de BBQ
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm in papillotte te bereiden
- Stoom de boontjes beetgaar, halveer de prei en snij deze in twee stukken.
- Leg alu folie open, verdeel de boontjes, prei en de ongeschilde krieltjes in partjes gesneden, kruid met peper en zout.
- Kruid de zalm met viskruiden naar smaak, leg die boven op de groenten,
- Sluit de papillotten (losjes) en zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.
- Dien op met een schijfje limoen of citroen.