KookJij

Zalm in papillotte

Lekker zowel in de oven als op de BBQ
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm in papillotte te bereiden

  1. Stoom de boontjes beetgaar, halveer de prei en snij deze in twee stukken.
  2. Leg alu folie open, verdeel de boontjes, prei en de ongeschilde krieltjes in partjes gesneden, kruid met peper en zout.
  3. Kruid de zalm met viskruiden naar smaak, leg die boven op de groenten,
  4. Sluit de papillotten (losjes) en zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.
  5. Dien op met een schijfje limoen of citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst