Recept
« Terug naar recepten
Zalm 'Kopenhagen'
PT10M
Zalm 'Kopenhagen'
Een heerlijk zalm 'kopenhagen' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lola broos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm 'Kopenhagen' te bereiden
Leg de plakken zalm op een platte ronde schaal. Zet in het midden een klein bakje ijsklontjes en zet hierin de kaviaar. Pel de eieren en snijd ze in achten. Leg ze op de zalm. Klop de slagroom luchtig maar niet stijf. Doe er geraspte appel, mierikswortel, zout en suiker door en serveer de saus apart bij de zalm.