KookJij

Zalm 'Kopenhagen'

Een heerlijk zalm 'kopenhagen' recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Noorwegen
Keuken: Europese
Bron: vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm 'Kopenhagen' te bereiden

Leg de plakken zalm op een platte ronde schaal. Zet in het midden een klein bakje ijsklontjes en zet hierin de kaviaar. Pel de eieren en snijd ze in achten. Leg ze op de zalm. Klop de slagroom luchtig maar niet stijf. Doe er geraspte appel, mierikswortel, zout en suiker door en serveer de saus apart bij de zalm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst