DIEN OP : Leg de plakjes zalm op licht voorverwarmde bordjes en schep 3 eetlepels "thee" van kruidenazijn er over. Gooi de inhoud van het pannetje in een zeef en vis uit de zeef voor elk bordje wat ui, knoflook, jeneverbesje,
stukje laurierblad en dille om te versieren.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm met Kruidenazijn
PT30M
Zalm met Kruidenazijn
Een heerlijk zalm met kruidenazijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ron van der Kuil (Perswijn Mei 2012)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met Kruidenazijn te bereiden
1).Verwijder de huid en verwijder de bruine delen.
2).Verdeel de zalm in 4 gelijke porties. (plakjes bv)
3).Doe alle ingredienten in een pannetje en breng het rustig tot aan de kook en laat dan een dikke 10 minuten trekken op zo laag mogelijk vuur.
2).Verdeel de zalm in 4 gelijke porties. (plakjes bv)
3).Doe alle ingredienten in een pannetje en breng het rustig tot aan de kook en laat dan een dikke 10 minuten trekken op zo laag mogelijk vuur.