Recept
« Terug naar recepten
Zalm met prei en pasta
PT30M
Zalm met prei en pasta
Een heerlijk zalm met prei en pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Budgetkoken.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met prei en pasta te bereiden
Bereiding
Laat de zalm ontdooien, dep hem droog met keukenpapier en kruid met peper en zout.
Doe de room met wat water en een visbouillonblokje in een pannetje en breng aan de kook.
Stoof de prei in een weinig boter en voeg bij het roommengsel.
Kook ondertussen de pasta aldente.
Bak de zalm.
Giet de pasta af en voeg er dan het prei-room mengsel aan toe.
Laat de zalm ontdooien, dep hem droog met keukenpapier en kruid met peper en zout.
Doe de room met wat water en een visbouillonblokje in een pannetje en breng aan de kook.
Stoof de prei in een weinig boter en voeg bij het roommengsel.
Kook ondertussen de pasta aldente.
Bak de zalm.
Giet de pasta af en voeg er dan het prei-room mengsel aan toe.