Recept
« Terug naar recepten
Zalm met prei in papillot
PT35M
Zalm met prei in papillot
Een heerlijk zalm met prei in papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fiftytoo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm met prei in papillot te bereiden
Bereid een marinade voor met olijfolie, citroensap, roze besjes, zout en peper en overgiet de zalmmoten met deze bereiding. Zet even opzij.
Was de prei zorgvuldig maar laat de prei niet in het water liggen en snij in kleine schijfjes.
Schil de wortels en snij in kleine reepjes.
Laat de groenten 5 minuten in gezouten water koken en laat uitlekken.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg 4 grote vellen bakpapier klaar.
Leg op ieder vel 1 lepel groenten, 1 zalmmoot en marinade en nog 1 lepel groenten. Doe er wat dille over, doe de papillot dicht aan de bovenkant en doe de boordjes dicht aan de zijkanten.
Zet 15 minuten in de oven en dien de papillot op op voorverwarmde borden.