KookJij

Zalm Op Schotse Wijze

Een heerlijk zalm op schotse wijze recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Schotland
Keuken: Europese
Bron: Glen Talloch Whisky
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm Op Schotse Wijze te bereiden

Mix 3 delen olie, met 1 deel whisky, voeg hieraan 1 deel honing, een eetlepel basterdsuiker, het gesnipperde sjalotje of bieslook, toe. Maak het fijn met de staafmixer.
Rooster een witbroodje, beetje sla erop,zalm erop, zwarte peper, dressing erover en eet smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fem

fem zegt:
Je hebt gelijk mark. Foutje van mijn kant. Als het me lukt zal ik het verwijderen. Goed weekend.
mark

mark zegt:
Waar heb je de oven voor nodig ? Ik zie in de bereiding alleen een staaf mixer en een broodrooster.
onno

onno zegt:
Ik vond het niet zo geweldig:(