Recept
« Terug naar recepten
Zalm Op Schotse Wijze
PT15M
Zalm Op Schotse Wijze
Een heerlijk zalm op schotse wijze recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Femke Fennema
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Schotland
Keuken:
Europese
Bron:
Glen Talloch Whisky
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm Op Schotse Wijze te bereiden
Mix 3 delen olie, met 1 deel whisky, voeg hieraan 1 deel honing, een eetlepel basterdsuiker, het gesnipperde sjalotje of bieslook, toe. Maak het fijn met de staafmixer.
Rooster een witbroodje, beetje sla erop,zalm erop, zwarte peper, dressing erover en eet smakelijk.
Rooster een witbroodje, beetje sla erop,zalm erop, zwarte peper, dressing erover en eet smakelijk.
fem zegt: