Recept
« Terug naar recepten
Zalm-roomkaas
PT80M
Zalm-roomkaas
Een heerlijk zalm-roomkaas recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joke Linterman
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm-roomkaas te bereiden
Meng de boursin met een klein beetje melk zodat het goed smeerbaar word ( pas op, te veel melk word het snel te dun.
Smeer op de plakjes zalm een laagje kaas, leg ze op elkaar en dek ze af met de folie.
Zet het ongeveer 1 uurtje in de koelkast om het meer stevigheid te geven.
Snijd daarna het geheel in blokjes, steek er een prikker in.
Snijd de basilicum klein en strooi het erover heen, leuk van kleur en smaak.
Smeer op de plakjes zalm een laagje kaas, leg ze op elkaar en dek ze af met de folie.
Zet het ongeveer 1 uurtje in de koelkast om het meer stevigheid te geven.
Snijd daarna het geheel in blokjes, steek er een prikker in.
Snijd de basilicum klein en strooi het erover heen, leuk van kleur en smaak.
blindbolleke zegt: