KookJij

Zalm-roomkaas

Een heerlijk zalm-roomkaas recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm-roomkaas te bereiden

Meng de boursin met een klein beetje melk zodat het goed smeerbaar word ( pas op, te veel melk word het snel te dun.
Smeer op de plakjes zalm een laagje kaas, leg ze op elkaar en dek ze af met de folie.
Zet het ongeveer 1 uurtje in de koelkast om het meer stevigheid te geven.
Snijd daarna het geheel in blokjes, steek er een prikker in.
Snijd de basilicum klein en strooi het erover heen, leuk van kleur en smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

blindbolleke

blindbolleke zegt:
Je kan er ook rolletjes van maken..Plak zalm , besmeren , oprollen en stevig in aluminiumfolie rollen.Enkele uren in de frigo of 15 min.in de diepvries.Rolletjes snijden voor het opdienen met prikker .(Ook lekker met ham )
ellen

ellen zegt:
leuk, simpel, en het lijkt me heel lekker. Leuk idee voor de Pasen.
:)