Recept
« Terug naar recepten
Zalm uit Sinaasappelsap met Citroen-Dille-Boter
PT60M
Zalm uit Sinaasappelsap met Citroen-Dille-Boter
Een heerlijk zalm uit sinaasappelsap met citroen-dille-boter recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Collega uit USA
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm uit Sinaasappelsap met Citroen-Dille-Boter te bereiden
1).Roer alle ingredienten door de zacht gemaakte roomboter, homogeniseer dat en draai daarvan een rol.
Laat in de koelkast opstijven.
2).Doe in een ovenbak of schaal de sinaasappelsap, dan peper en zout wrijven in de vis en in het sap leggen. Doe hierover een los velletje alufolie.
3).Zet 20 minuten in de oven.
4).Haal uit de oven en laat een paar minuten rusten.
Laat in de koelkast opstijven.
2).Doe in een ovenbak of schaal de sinaasappelsap, dan peper en zout wrijven in de vis en in het sap leggen. Doe hierover een los velletje alufolie.
3).Zet 20 minuten in de oven.
4).Haal uit de oven en laat een paar minuten rusten.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel over de borden en geef er een paar schijfjes citroen-dille-boter bij