Recept
« Terug naar recepten
Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen
PT30M
Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen
Een heerlijk zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmbeursjes gevuld met grijze garnalen te bereiden
Mix de yoghurt samen met de tomaat en de chilipeper tot een gladde saus, schep er de dille door en breng op smaak met zout.
Leg de plakken zalm op de borden en verdeel er de sla over, bestrooi met garnalen en tomaatblokjes, besprenkel met yoghurtdressing en vouw tot pakketjes, bind af met bieslooksprieten.
Leg de plakken zalm op de borden en verdeel er de sla over, bestrooi met garnalen en tomaatblokjes, besprenkel met yoghurtdressing en vouw tot pakketjes, bind af met bieslooksprieten.
Erika zegt:
ja dat zijn Hollandse en bij ons zijn het belgische;)