Recept
« Terug naar recepten
Zalmbouillon met noedels
PT10M
Zalmbouillon met noedels
Zalmbouillon
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Vis op zijn best magazine - John West
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmbouillon met noedels te bereiden
- Breng de kokendhete vleesbouillon op smaak met sojasaus en een scheutje sherry.
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak gaar.
- Kook de peultjes beetgaar.
- Voeg de mie en de peultjes toe aan de bouillon en verdeel er een uitgelekt blikje wilde rode zalm over en een fijngesneden lente-ui.
- Verwarm nog kort en eet smakelijk!
Tanja Hermens zegt: