Recept
« Terug naar recepten
Zalmhoorntjes
PT10M
Zalmhoorntjes
Een heerlijk zalmhoorntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmhoorntjes te bereiden
Snijd de plakken zalm een keer doormidden, rol de plakjes op tot hoorntjes. Haal de dooiers uit de eieren, wrijf ze door een zeef en vermeng ze met de zachte boter tot eiboter. Breng de eiboter op smaak met peper en zout. Hak het eiwit klein. Spuit de eiboter in de zalmhoorntjes. Bedek een schotel met gehakt eiwit, schik de zalmhoorntjes erop, garneer ze met enkele korreltjes kaviaar en leg een toef peterselie tegen de rand van de schotel.
Conny zegt: