KookJij

Zalmhoorntjes

Een heerlijk zalmhoorntjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmhoorntjes te bereiden

Snijd de plakken zalm een keer doormidden, rol de plakjes op tot hoorntjes. Haal de dooiers uit de eieren, wrijf ze door een zeef en vermeng ze met de zachte boter tot eiboter. Breng de eiboter op smaak met peper en zout. Hak het eiwit klein. Spuit de eiboter in de zalmhoorntjes. Bedek een schotel met gehakt eiwit, schik de zalmhoorntjes erop, garneer ze met enkele korreltjes kaviaar en leg een toef peterselie tegen de rand van de schotel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Conny

Conny zegt:
Ook heel erg lekker! de volgende keer gebruik ik denk ik wel een zachte kaas ipv boter. Zag er ook super uit met het gehakte eiwit!!