KookJij

Zalmmoten met zuringsaus

Een heerlijk zalmmoten met zuringsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Koken met kruiden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmmoten met zuringsaus te bereiden

Bestrooi de zalmmoten met zout en versgemalen zwarte peper.
Vet een koekenpan met antiaanbaklaag in met de olie.
Smelt de boter in een steelpannetje en bak de sjalotten onder regelmatig roeren tot ze zacht zijn.
Voeg de room en zuring toe en laat alles al roerend pruttelen tot de zuring is geslonken.
Verhit de koekenpan en bak de zalmmoten in 5 min. aan beide kanten roze en gaar.
Het vocht moet helder zijn als u een mes in de vis steekt.
Serveer met de zuringblaadjes en de zuringsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst