Recept
« Terug naar recepten
Zalmpakjes op de grill
PT60M
Zalmpakjes op de grill
Een heerlijk zalmpakjes op de grill recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmpakjes op de grill te bereiden
Dep de zalm droog met keukenpapier.
Snijd de zalm in gelijke stukken.
Was de citroenen, rasp de schil en pers ze uit.
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine blokjes.
Verdeel de zalm over de stukken bananenblad.
Besprenkel de vis met citroensap.
Bestrooi met zout en peper.
Verdeel wat paprika (restjes voor garnering gebruiken) en kruiden en tot slot de olijfolie over de pakketjes.
Neem de punten van het blad en vouw de pakketjes dicht.
Prik ze vast met een satéprikker.
Grillen:
Leg de pakketjes op het rooster van de grill en gaar de pakjes in 25 min. gaar.
Snijd de zalm in gelijke stukken.
Was de citroenen, rasp de schil en pers ze uit.
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine blokjes.
Verdeel de zalm over de stukken bananenblad.
Besprenkel de vis met citroensap.
Bestrooi met zout en peper.
Verdeel wat paprika (restjes voor garnering gebruiken) en kruiden en tot slot de olijfolie over de pakketjes.
Neem de punten van het blad en vouw de pakketjes dicht.
Prik ze vast met een satéprikker.
Grillen:
Leg de pakketjes op het rooster van de grill en gaar de pakjes in 25 min. gaar.