Recept
« Terug naar recepten
Zalmrolletjes
PT30M
Zalmrolletjes
Een heerlijk zalmrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lekkerste borrelhapjes.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmrolletjes te bereiden
Snijd de zalm in reepjes en meng in een kom met de mierikswortel en het citroensap. Pel en snipper de ui. Roer de uiensnippers met de mayonaise door het zalmmengsel. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit en snijd er een cirkel van circa 20 centimeter doorsnede uit. Verdeel het zalmmengsel erover. Snijd uit de cirkel 16 punten, rol deze vanaf de brede kant op en bestrooi ze met de paprikapoeder. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met dille.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
olijfje zegt:
misschj zegt:
Chantal zegt:
olijfje zegt:
liske zegt: