KookJij

Zalmspiesjes met venkelsalade

Een heerlijk zalmspiesjes met venkelsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmspiesjes met venkelsalade te bereiden

Maak de venkel schoon, schaaf hem in heel fijne plakjes. Snij de ui in fijne ringen. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Meng ze met de venkel en de ui. Snij de granaatappel doormidden en schep de pitjes bij de salade.
2

Snij de limoenen in stukken en prik ze afwisselend met de zalm op spiesjes. Bestrijk de spiesjes met olijfolie en kruid ze pet peper en zout.
3

Gril de zalmspiesjes goudbruin.
4

Meng de ingrediënten voor de dressing en meng er de salade mee aan.
5

Verdeel de spiesjes en de salade over de borden. Bestrooi met grof zeezout en serveer meteen. Lekker met gebakken aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst