Recept
« Terug naar recepten
Zalmspiesjes met venkelsalade
PT25M
Zalmspiesjes met venkelsalade
Een heerlijk zalmspiesjes met venkelsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmspiesjes met venkelsalade te bereiden
Maak de venkel schoon, schaaf hem in heel fijne plakjes. Snij de ui in fijne ringen. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Meng ze met de venkel en de ui. Snij de granaatappel doormidden en schep de pitjes bij de salade.
2
Snij de limoenen in stukken en prik ze afwisselend met de zalm op spiesjes. Bestrijk de spiesjes met olijfolie en kruid ze pet peper en zout.
3
Gril de zalmspiesjes goudbruin.
4
Meng de ingrediënten voor de dressing en meng er de salade mee aan.
5
Verdeel de spiesjes en de salade over de borden. Bestrooi met grof zeezout en serveer meteen. Lekker met gebakken aardappelen.
2
Snij de limoenen in stukken en prik ze afwisselend met de zalm op spiesjes. Bestrijk de spiesjes met olijfolie en kruid ze pet peper en zout.
3
Gril de zalmspiesjes goudbruin.
4
Meng de ingrediënten voor de dressing en meng er de salade mee aan.
5
Verdeel de spiesjes en de salade over de borden. Bestrooi met grof zeezout en serveer meteen. Lekker met gebakken aardappelen.