Recept
« Terug naar recepten
Zalmtortilla
PT20M
Zalmtortilla
Een heerlijk zalmtortilla recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmtortilla te bereiden
Meng de bieslook en peper door de zure room. Besmeer de tortilla's met dit mengsel en snij ze in vieren. Beleg de tortillapuntjes met de zalm. Rol ze op tot puntvormige zakjes, zet ze eventueelin een eierdopje en garneer met bieslooksprietjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
silvia zegt:
moet de totilla op gewarmt worden vooor je het gaat gebreuken of hoeft dat niet. dank je wel sil
cobope zegt:
silvia zegt: