Recept
« Terug naar recepten
Zaterdagavondsalade
PT30M
Zaterdagavondsalade
Een heerlijk zaterdagavondsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
omalady
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zaterdagavondsalade te bereiden
Braad de kipfilet ruim van te voren, laat het afkoelen en snijd het in kleine stukjes. Hak de walnoten fijn en houd er enkele achter voor garnering. Laat de mandarijntjes en de helft van de slleriesalade in een vergiet uitlekken. (bewaar wat mandarijntjes en mandarijntjesnat). Maak een sausje van peper, zout, zure room, peterselie en een beetje mandarijntjesnat. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Leg op een platte schaal de blaadjes sla en schep de salade in het midden. Garneer met walnoten en wat achtergebleven mandarijntjes.
nolita zegt: