KookJij

Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen

Een heerlijk zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Carrefour
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de vissen met olijfolie. Bestrooi de buikholte met zout en peper en de takjes tijm. Plaats de vissen in een ovenschaal. Voeg de tomaten, de courgette, de paprika's en de kwartjes citroen toe. Bestrooi met basilicum en venkelzaadjes. Bestrooi met zout en peper.
2. Rooster 25 minuten in de oven.
3. Fileer de vissen en verdeel ze over de borden met de courgette, pepers en de kwartjes citroen. Garneer met olijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst