Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen
PT50M
Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen
Een heerlijk zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zeebaars met gegrilde courgette, paprika, citroen te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de vissen met olijfolie. Bestrooi de buikholte met zout en peper en de takjes tijm. Plaats de vissen in een ovenschaal. Voeg de tomaten, de courgette, de paprika's en de kwartjes citroen toe. Bestrooi met basilicum en venkelzaadjes. Bestrooi met zout en peper.
2. Rooster 25 minuten in de oven.
3. Fileer de vissen en verdeel ze over de borden met de courgette, pepers en de kwartjes citroen. Garneer met olijven.
2. Rooster 25 minuten in de oven.
3. Fileer de vissen en verdeel ze over de borden met de courgette, pepers en de kwartjes citroen. Garneer met olijven.