Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars met venkel salade, geroosterde asperges en chorizo vinaigrette
PT0M
Zeebaars met venkel salade, geroosterde asperges en chorizo vinaigrette
Culinair wordt u aangeboden door Steef! Makelaars in samenwerking met Restaurant De Burgemeester te Bleskensgraaf.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
in&om, editie zomer 2016
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars met venkel salade, geroosterde asperges en chorizo vinaigrette te bereiden
- Schil de asperges.
- Kook ze beetgaar.
- Snij vervolgens de venkel fijn.
- Aansluitend kan de chorizo in brunoise gesneden worden (kleine blokjes).
- Maak de vinaigrette door de pijnboompitjes te roosteren.
- Voeg de gesneden chorizo toe.
- 2 eetlepels olijfolie en a la minute de gesneden bieslook toevoegen.
- Rooster de asperges.
- Bak gelijktijdig de zeebaars op de huid.
- Maak de venkel salade aan met olijfolie.
- Naar smaak zout en peper en iets gesneden bieslook toevoegen.
- Bord opmaken en eet smakelijk!
Harry Löhr zegt: