Recept
« Terug naar recepten
Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie
PT45M
Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie
Een heerlijk zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lacroix.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie te bereiden
Schil de aardappelen en laat ze in de visfond gaar worden. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer de aardappels en meng de puree met een deel van het kookvocht en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Maak de spinazie schoon en bak ze gaar in een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout. Kook de asperges in gezouten water.
Bak de zeebaarsfilets op de velkant en kruid met peper en zout. Serveer de filets op de aardappelmousseline met de groenten.
Bak de zeebaarsfilets op de velkant en kruid met peper en zout. Serveer de filets op de aardappelmousseline met de groenten.