Recept
« Terug naar recepten
Zeebaarsfilet met citroentijm
PT40M
Zeebaarsfilet met citroentijm
Een heerlijk zeebaarsfilet met citroentijm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fiftytoo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaarsfilet met citroentijm te bereiden
Wikkel de mootjes vis in de bloem.
Pel de look, haal het hartje eruit en snij in kleine stukjes.
Leg enkele takjes citroentijm opzij en haal de blaadjes af van de rest van het boeketje.
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de look zonder het goudbruin te laten worden. Doe er de citroentijm over en doe er de mootjes zeebaarsfilet bij.
Laat een 15-tal minuten braden en draai de vismootjes 2 a 3 keer om. Doe er zout en peper op.
Overgiet met witte wijn en met de visbouillon, doe er een laurierblad bij en laat nog 12 minuten op een zacht vuurtje koken.
Versier met enkele takjes citroentijm. Is heel lekker met rijst en groene asperges.