KookJij

Zeeduivel met saffraan

Een heerlijk zeeduivel met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.smulweb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel met saffraan te bereiden

Week voor de saus de saffraan 10 min. in 1 eetlp. witte wijn. Doe dit in een sauspan met de resterende wijn, de vermout en de visfond. Breng aan de kook en laat indikken met een blonde roux. Voeg de room toe en laat de saus goed doorwarmen maar niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout.
Blancheer de spinazie. Maak er een bedje van in een beboterde ovenschotel en schik de vis erbovenop.
Giet de saus erover. Werk af met de gemalen kaas. Laat 30 min. garen in een voorverwarmde oven van 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst