Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met saffraan
PT50M
Zeeduivel met saffraan
Een heerlijk zeeduivel met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met saffraan te bereiden
Week voor de saus de saffraan 10 min. in 1 eetlp. witte wijn. Doe dit in een sauspan met de resterende wijn, de vermout en de visfond. Breng aan de kook en laat indikken met een blonde roux. Voeg de room toe en laat de saus goed doorwarmen maar niet meer koken. Breng op smaak met peper en zout.
Blancheer de spinazie. Maak er een bedje van in een beboterde ovenschotel en schik de vis erbovenop.
Giet de saus erover. Werk af met de gemalen kaas. Laat 30 min. garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
Blancheer de spinazie. Maak er een bedje van in een beboterde ovenschotel en schik de vis erbovenop.
Giet de saus erover. Werk af met de gemalen kaas. Laat 30 min. garen in een voorverwarmde oven van 180°C.