KookJij

Zeefruit in Masala

Een heerlijk zeefruit in masala recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 6-8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeefruit in Masala te bereiden

Uitjes in olijf olie glazig fruiten,knoflook zw.peper,komijn en masala mee fruiten (heel kort i.v.m.aanbranden) de rest van de ingredienten (op de citroenen en pasta na)toevoegen incl.zeefruit.(vooraf in vergiet spoelen i.v.m zand schelpen gruis etc.)Alles aande kook brengenen daarna laten sudderen. Pasta koken met zout en een scheutje olijfolie,als de pasta gaar is,uitlekken en wat olijf olie tegen het plakken erdoorheen roeren. citroenen in partjes snijden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst