Recept
« Terug naar recepten
Zeefruit in Masala
PT25M
Zeefruit in Masala
Een heerlijk zeefruit in masala recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siegfried W. Felix
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeefruit in Masala te bereiden
Uitjes in olijf olie glazig fruiten,knoflook zw.peper,komijn en masala mee fruiten (heel kort i.v.m.aanbranden) de rest van de ingredienten (op de citroenen en pasta na)toevoegen incl.zeefruit.(vooraf in vergiet spoelen i.v.m zand schelpen gruis etc.)Alles aande kook brengenen daarna laten sudderen. Pasta koken met zout en een scheutje olijfolie,als de pasta gaar is,uitlekken en wat olijf olie tegen het plakken erdoorheen roeren. citroenen in partjes snijden.