KookJij

zeetong-goujons

Een heerlijk zeetong-goujons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe zeetong-goujons te bereiden

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de filets in smalle repen. Meng het paneermeel en de dragon goed door elkaar in een kom. Haal de repen vis door het eimengsel en daarna door et paneermeel, zodat er een flink laagje opzit. Bak ze 10 min in de oven op een ingevette bakblik. De saus: snijd de kappertjes grof. Vermeng de kappertjes en de gesneden augurkjes met de mayonaise. Voeg zout en peper toe en serveer de saus bij de knapperige filets. Garneer met schijfjes citroen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst