Recept
« Terug naar recepten
zeetong-goujons
PT45M
zeetong-goujons
Een heerlijk zeetong-goujons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe zeetong-goujons te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de filets in smalle repen. Meng het paneermeel en de dragon goed door elkaar in een kom. Haal de repen vis door het eimengsel en daarna door et paneermeel, zodat er een flink laagje opzit. Bak ze 10 min in de oven op een ingevette bakblik. De saus: snijd de kappertjes grof. Vermeng de kappertjes en de gesneden augurkjes met de mayonaise. Voeg zout en peper toe en serveer de saus bij de knapperige filets. Garneer met schijfjes citroen.