Recept
« Terug naar recepten
Zoete aardappelen met tomaat
PT30M
Zoete aardappelen met tomaat
Een heerlijk zoete aardappelen met tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Esther's homepage
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete aardappelen met tomaat te bereiden
Kook de plakjes zoete aardappel in 5 - 10 minuten tot ze bijna gaar zijn.
Giet ze af.
Verhit de olie in de pan en bak de zoete aardappelen aan beide zijden in de hete olie tot ze mooi aan beide kanten bruin zijn.
Breng ze op smaak met wat zout.
Leg de tomaten op de aardappelplakjes, bestrooi ze met het chilipoeder en wat zout.
Dien direct op.
Giet ze af.
Verhit de olie in de pan en bak de zoete aardappelen aan beide zijden in de hete olie tot ze mooi aan beide kanten bruin zijn.
Breng ze op smaak met wat zout.
Leg de tomaten op de aardappelplakjes, bestrooi ze met het chilipoeder en wat zout.
Dien direct op.
inge landman zegt:
Ben benieuwd of iedereen het lust. :D