KookJij

Zoete aardappelen met tomaat

Een heerlijk zoete aardappelen met tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Vergeten Groenten - Bataat
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Esther's homepage
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete aardappelen met tomaat te bereiden

Kook de plakjes zoete aardappel in 5 - 10 minuten tot ze bijna gaar zijn.
Giet ze af.
Verhit de olie in de pan en bak de zoete aardappelen aan beide zijden in de hete olie tot ze mooi aan beide kanten bruin zijn.
Breng ze op smaak met wat zout.
Leg de tomaten op de aardappelplakjes, bestrooi ze met het chilipoeder en wat zout.
Dien direct op.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

inge landman

inge landman zegt:
Ik ga het nu proberen, alleen heb ik de aardappel al in blokjes gesneden en ga het met stukjes tomaat en chilipoeder klaarmaken, en dan eten met rijst toemis amsue (met lekkere rode pepertjes)

Ben benieuwd of iedereen het lust. :D