Een heerlijke salade om als bijgerecht bij de barbeque
te eten, ook lekker met versgebakken stokbrood.
Recept
« Terug naar recepten
Zomerse barbequesalade
PT30M
Zomerse barbequesalade
Een heerlijk zomerse barbequesalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Doriet Janssen Gemert
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse barbequesalade te bereiden
Kook de eieren en pel ze, snijd ze in plakjes. Snijd de prei heel fijn en doe de gewassen prei met de andere ingrediënten kleingesneden erbij behalve de appels, dan de yogonaise en als laatste de fijngesnipperde appels meteen goed omscheppen anders verkleurd de appel. Een nachtje in de koelkast de smaken goed door laten trekken.