Recept
« Terug naar recepten
Zomerse salade met Camembert en Coburgerham en per
PT20M
Zomerse salade met Camembert en Coburgerham en per
Een heerlijk zomerse salade met camembert en coburgerham en per recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jos Markenstein
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn betere helft.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse salade met Camembert en Coburgerham en per te bereiden
Roer voor de vinaigrette de ingrediënten met zout en peper naar smaak door elkaar.
Of doe de ingrediënten in een potje en schud goed.
Laat even staan, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
Vermeng de paprikareepjes met de halve uienringen.
Scheur de ijsbergslablaadjes in stukjes, of neem veldsla en verdeel deze in een laagje over 4 grote borden.
Verdeel hierover het paprika/uienmengsel.
Dresseer hierop in laagjes de perzikschijfjes, Camembertplakjes en de gehalveerde zwarte olijven over.
Strooi hierover de geroosterde pijnboompitten.
Scheur de Coburgerham in repen en verdeel dit over de salade.
Sprenkel de vinaigrette over de salade op de borden.
Lekker met Panona broodjes en een lekkere Roséwijn.
Of doe de ingrediënten in een potje en schud goed.
Laat even staan, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
Vermeng de paprikareepjes met de halve uienringen.
Scheur de ijsbergslablaadjes in stukjes, of neem veldsla en verdeel deze in een laagje over 4 grote borden.
Verdeel hierover het paprika/uienmengsel.
Dresseer hierop in laagjes de perzikschijfjes, Camembertplakjes en de gehalveerde zwarte olijven over.
Strooi hierover de geroosterde pijnboompitten.
Scheur de Coburgerham in repen en verdeel dit over de salade.
Sprenkel de vinaigrette over de salade op de borden.
Lekker met Panona broodjes en een lekkere Roséwijn.