Recept
« Terug naar recepten
Zonnevis
PT30M
Zonnevis
Een heerlijk zonnevis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zonnevis te bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet ze apart.
Meng in een kom de broodkruimels, Parmezaanse kaas, zout en peper.
Breek de eieren boven een andere kom en klop ze los.
Doe de bloem met wat zout en peper in een derde kom.
Haal elke moot vis eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het broodkruimmengsel.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking ‘al dente’.
Verhit ondertussen een scheut olijfolie en wat margarine in een koekenpan op hoog vuur.
Leg de visfilets erin en bak ze voorzichtig 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin van kleur zijn.
Giet de pasta af meng er de pesto, de geroosterde pijnboompitten en de gehalveerde cherrytomaatjes doorheen. Snijd de moten vis diagonaal door en serveer ze op de tagliatelle.
Meng in een kom de broodkruimels, Parmezaanse kaas, zout en peper.
Breek de eieren boven een andere kom en klop ze los.
Doe de bloem met wat zout en peper in een derde kom.
Haal elke moot vis eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het broodkruimmengsel.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking ‘al dente’.
Verhit ondertussen een scheut olijfolie en wat margarine in een koekenpan op hoog vuur.
Leg de visfilets erin en bak ze voorzichtig 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin van kleur zijn.
Giet de pasta af meng er de pesto, de geroosterde pijnboompitten en de gehalveerde cherrytomaatjes doorheen. Snijd de moten vis diagonaal door en serveer ze op de tagliatelle.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ayse zegt:
Ik zal je het adres geven waar wij het toenertijd kochten..Vishandel Roeleveld Dokter Lelykade 158 Scheveningen.succes
:):),groetjes Ayse:D
Selina zegt:
Ligt klaar voor vanavond, gewoon gekocht bij een GOEDE visboer