Recept
« Terug naar recepten
Zuidelijk rundvlees(stoofpotje)
PT100M
Zuidelijk rundvlees(stoofpotje)
Een heerlijk zuidelijk rundvlees(stoofpotje) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuidelijk rundvlees(stoofpotje) te bereiden
Snij de runderlappen in stukken en kruid deze met peper en zout.Doe de warme koffie in een schaal en voeg de koriander en basterdsuiker toe.Voeg al roerende 200 mililiter kokend water toe.Verhit boter in een braadpan.Bak het rundvlees aan alle kanten lichtbruin.Voeg het koffiemengsel en de kruidnagels toe.Stoof het vlees in ongeveer 40 minuten,met de deksel op de pan.Voeg vervolgens de tutti frutti toe en stoof het vlees nogmaals 40 minuten met de deksel op de pan,totdat het vlees gaar is.
carel.wnj tetenburg zegt: