Recept
« Terug naar recepten
Zürcher geschnetzeltes
PT30M
Zürcher geschnetzeltes
Een heerlijk zürcher geschnetzeltes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Florence xxx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zürcher geschnetzeltes te bereiden
Snijd het vlees in blokjes van 1-1cm en bak deze even rozig in de koekenpan.Haal het vlees uit de pan en voeg de uien toe en bak ze glazig. Champignons toevoegen, bloem en aanbraden.Dan de witte (droge)wijn toevoegen, ongeveer 100ml,even in laten koken.
Creme fraiche erbij en op laag vuur laten staan. Indien te dik kun je nog wat wijn bijvoegen. Ik doe dit altijd naar gelang smaak. Flink wat gemalen peper eroverheen en voila je hebt Zuriches Geschnetzeltes! T liefst eet ik het met rosti die je mengt met 1/2 eieren en dan als een pannekoek bakt.
Creme fraiche erbij en op laag vuur laten staan. Indien te dik kun je nog wat wijn bijvoegen. Ik doe dit altijd naar gelang smaak. Flink wat gemalen peper eroverheen en voila je hebt Zuriches Geschnetzeltes! T liefst eet ik het met rosti die je mengt met 1/2 eieren en dan als een pannekoek bakt.