Recept
« Terug naar recepten
Zurcher Geschnetzeltes met rosti
PT40M
Zurcher Geschnetzeltes met rosti
Een heerlijk zurcher geschnetzeltes met rosti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zurcher Geschnetzeltes met rosti te bereiden
Uien pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Boter verhitten en reepjes kipfilet hierin beetje voor beetje bruin bakken. Uien even meebakken. Alle vlees weer in de pan doen. Verkruimelde bouillontabletten er aan toevoegen. Bestuiven met gezeefde bloem en al roerend meebakken. Afblussen met witte wijn. Even meekoken. Room erdoor roeren en nog even doorkomen tot saus bindt.
Champignons in andere pan bruinbakken in wat boter. Bij de kipfilet voegen. Op smaak maken met zout, peper en wat paprikapoeder.
Boter verhitten en reepjes kipfilet hierin beetje voor beetje bruin bakken. Uien even meebakken. Alle vlees weer in de pan doen. Verkruimelde bouillontabletten er aan toevoegen. Bestuiven met gezeefde bloem en al roerend meebakken. Afblussen met witte wijn. Even meekoken. Room erdoor roeren en nog even doorkomen tot saus bindt.
Champignons in andere pan bruinbakken in wat boter. Bij de kipfilet voegen. Op smaak maken met zout, peper en wat paprikapoeder.
AnnikaT zegt: