Recept
« Terug naar recepten
Zure appelvlaai met crumble en amandelen
PT15M
Zure appelvlaai met crumble en amandelen
Een heerlijk zure appelvlaai met crumble en amandelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maria van Kooyk
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zure appelvlaai met crumble en amandelen te bereiden
Het zanddeeg met papier in de vlaaivorm uitrollen, daarop de 5 geschilde en in kleine blokjes gesneden zure Granny Smith appels. In een kom de bloem de suiker en de geschaafde amandelen goed door elkaar roeren ; dit over de appels (appels moeten helemaal bedekt zijn) daarover heen de boter in vlokjes, en 30 min. in de oven !
Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)
Gemakkelijk, snel en verrukkelijk !!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rangvi zegt:
mdc zegt:
Zeer lekker, heb je nog meer?
voor mij is dit 10 punten waard.
Kenavo Martine:)
rangvi zegt: