KookJij

Zure appelvlaai met crumble en amandelen

Een heerlijk zure appelvlaai met crumble en amandelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zure appelvlaai met crumble en amandelen te bereiden

Het zanddeeg met papier in de vlaaivorm uitrollen, daarop de 5 geschilde en in kleine blokjes gesneden zure Granny Smith appels. In een kom de bloem de suiker en de geschaafde amandelen goed door elkaar roeren ; dit over de appels (appels moeten helemaal bedekt zijn) daarover heen de boter in vlokjes, en 30 min. in de oven !

Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)

Gemakkelijk, snel en verrukkelijk !!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rangvi

rangvi zegt:
Hartelijk dank voor je commentaar ! Ja hoor, ik heb nog VEEL meer, zal binnenkort opsturen. Hartelijke groetjes vanuit een warm Brest !
rangvi

rangvi zegt:
Hartelijk dank voor je commentaar, ik heb nog veel meer, ik zal binnenkort opsturen. Groetjes vanuit een warm Brest !
mdc

mdc zegt:
Hallo rangvi,

Zeer lekker, heb je nog meer?
voor mij is dit 10 punten waard.
Kenavo Martine:)
rangvi

rangvi zegt:
Ik doe de boter OP de crumble !
Van Hecke Jenny

Van Hecke Jenny zegt:
Moet er voor de crumble geen boter bijgevoegd worden ?