Recept
« Terug naar recepten
Zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen
PT45M
Zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen
Een heerlijk zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renée Ramerman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Smulweb: recept MarijanRunhart
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkoolbroodjes met romige kip en rozijnen te bereiden
Bak de kip in de olijfolie.
Bestrooi met kipkruiden (mag wel lekker wat op).
Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat even meebakken.
Doe dan de uitgelekte zuurkool en de crème fraîche erbij.
Voeg naar smaak kerriepoeder toe.
Roer goed door en laat een beetje afkoelen.
Leg op elk blaadje hartig taart deeg een hoopje zuurkool mix, vouw ze dubbel of met de puntjes naar binnen en bestrijk met het eigeel.
Leg de hartige deegbroodjes op een bakplaat en bak ze in ± 20 minuten goudbruin in de oven.
Bestrooi met kipkruiden (mag wel lekker wat op).
Voeg de uitgelekte rozijnen toe en laat even meebakken.
Doe dan de uitgelekte zuurkool en de crème fraîche erbij.
Voeg naar smaak kerriepoeder toe.
Roer goed door en laat een beetje afkoelen.
Leg op elk blaadje hartig taart deeg een hoopje zuurkool mix, vouw ze dubbel of met de puntjes naar binnen en bestrijk met het eigeel.
Leg de hartige deegbroodjes op een bakplaat en bak ze in ± 20 minuten goudbruin in de oven.
Fendy Hansen zegt: