Recept
« Terug naar recepten
Zuurkoolstamppot
PT30M
Zuurkoolstamppot
Een heerlijk zuurkoolstamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkoolstamppot te bereiden
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren.Snipper de uien fijn.Spoel de zuurkool en knijp het vocht er goed uit.Smelt de boter,de aardappelen,zuurkool en de ui toevoegen en afblussen met water totdat alles net onder water staat.Laat de aardaappelen 15 min.koken,giet ze af en stamp alles door elkaar en breng het op smak met peper en zout en de fijngesneden appel.Serveer dit met een rookworst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
René zegt:
Jolan zegt: