Recept
« Terug naar recepten
Zuurkoolstamppot met shoarma
PT25M
Zuurkoolstamppot met shoarma
Een heerlijk zuurkoolstamppot met shoarma recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Daniella Valk
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkoolstamppot met shoarma te bereiden
Schil de aardappelen, was ze en doe ze in een pan met wat water en zout. Leg de zuurkool erboven op, breng het aan de kook en laat het 20 – 25 minuten zachtjes koken. Maak de uien schoon en snipper deze. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes. Verhit in een pan de olie en bak hierin het shoarmavlees mooi bruin. Doe de uien en paprika erbij en laat het 5 minuten zachtjes stoven. Giet de aardappelen met de zuurkool af en stamp het fijn. Schep het shoarmamengsel en de knoflooksaus door de stamppot.
lotte1 zegt: