Recept
« Terug naar recepten
Zwartzuur
PT120M
Zwartzuur
Een heerlijk zwartzuur recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siegfried W. Felix
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwartzuur te bereiden
Kip of eend in sukken sijden, goed wassen en inwrijven met wat peper en zout. Gesnipperde uien fruiten in de boter tot deze glazig ziet, gevogelte mee fruiten, en de ingredienten toevoegen, op het bindmiddel na. Ongeveer 2 uur koken en nog wat sudderen tot dat het vlees bijna van het bot valt, daarna binden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard zegt:
Gerard.
Siegfried, zegt:
gerrit zegt:
martin zegt: