Recept
« Terug naar recepten
Zwitsers Geschnetzeltes
PT30M
Zwitsers Geschnetzeltes
Een heerlijk zwitsers geschnetzeltes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Uitman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Verkregen via een recepten mailwisseling
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwitsers Geschnetzeltes te bereiden
Vlees bakken in de olie/boter in wok of hapjespan.
Als `t vlees bruin wordt de ui en de champignons, bouillonblokje, dragon (2 flinke theelepels), zout en peper toevoegen. Als `t bijna klaar is de drank (half mini flesje) erbij gieten en even laten inkoken.
Als laatste de slagroom (ongeklopt) erbij doen.
Als `t vlees bruin wordt de ui en de champignons, bouillonblokje, dragon (2 flinke theelepels), zout en peper toevoegen. Als `t bijna klaar is de drank (half mini flesje) erbij gieten en even laten inkoken.
Als laatste de slagroom (ongeklopt) erbij doen.