Recept
« Terug naar recepten
12 Worstenbroodjes
PT135M
12 Worstenbroodjes
Een heerlijk 12 worstenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
306 kCal energie
13 Gram eiwit
14 Gram vet
32 Gram koolhydraten
13 Gram eiwit
14 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe 12 Worstenbroodjes te bereiden
Maak deeg van witbroodmix, volgens de gebruiksaanwijzing.
In plaats van gehakt kan ook worst vlees van saucijzen gebruikt worden, heeft al goede structuur en is al gekruid.
Haal plastic eraf.
Maak dubbele porties en vries ze in.
Bak de broodjes die je invriest 20 min. in plaatst van 25min., laat ze afkoelen en verpak ze goed in een diepvries zakje.
In de diepvries zijn ze uiterlijk nog 2 maanden houdbaar.
Om ze af te bakken leg je ze bevroren in een voorverwarmde oven van 220°C en bak je ze in ca. 10 tot 15 min. verder bruin en gaar.
In plaats van gehakt kan ook worst vlees van saucijzen gebruikt worden, heeft al goede structuur en is al gekruid.
Haal plastic eraf.
Maak dubbele porties en vries ze in.
Bak de broodjes die je invriest 20 min. in plaatst van 25min., laat ze afkoelen en verpak ze goed in een diepvries zakje.
In de diepvries zijn ze uiterlijk nog 2 maanden houdbaar.
Om ze af te bakken leg je ze bevroren in een voorverwarmde oven van 220°C en bak je ze in ca. 10 tot 15 min. verder bruin en gaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
derbyke zegt:
apu zegt:
apu zegt: