Recept
« Terug naar recepten
Aardappel- en groentepapillot
PT90M
Aardappel- en groentepapillot
Een heerlijk aardappel- en groentepapillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel- en groentepapillot te bereiden
Was de ongeschilde aardappelen en vierendeel ze. Snijd de paprika in blokjes (0,5 x 0,5 cm), snipper de knoflook fijn en snijd de uien in ringen. Meng de aardappelen met de uien, de paprikablokjes, de kerstomaten en de knoflook. Breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
Verdeel het aardappelmengsel over 4 grote stukken aluminiumfolie. Leg er een laurierblad bovenop. Besprenkel vervolgens met de olijfolie en de witte wijn en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Vouw het aluminiumfolie tot een papillot. Bak de papillotten 40 minuten op de BBQ. Dien meteen op.
Verdeel het aardappelmengsel over 4 grote stukken aluminiumfolie. Leg er een laurierblad bovenop. Besprenkel vervolgens met de olijfolie en de witte wijn en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Vouw het aluminiumfolie tot een papillot. Bak de papillotten 40 minuten op de BBQ. Dien meteen op.