Recept
« Terug naar recepten
Aardappel- en waterkerssoep met leng
PT20M
Aardappel- en waterkerssoep met leng
Een heerlijk aardappel- en waterkerssoep met leng recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel- en waterkerssoep met leng te bereiden
De waterkers en de stukjes aardappel even stoven in boter, bevochtigen met de bouillon en zacht garen, mixen en op smaak brengen.
De vis pocheren in de soep.
Serveren met een beetje zure room.
De vis pocheren in de soep.
Serveren met een beetje zure room.