Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-Garnalensalade met zalm
PT15M
Aardappel-Garnalensalade met zalm
Een heerlijk aardappel-garnalensalade met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jean Wertz
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-Garnalensalade met zalm te bereiden
Krieltjes in weinig water in 6 minuten net gaar koken. Spinazie wassen, schoonmaken en in reepjes en wederom in stukjes snijden. In zeef mais en garnalen laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, 1 theelepel mosterd, suiker, zout en peper tot sausje roeren. Krieltjes afgieten en af laten koelen. Bosuitjes wassen, schoonmaken en in heel dunne ringen snijden. In kom room, 2 eetlepels mosterd en mayonaise door elkaar roeren. Zalm afgieten. Velletjes en graatjes verwijderen en in stukjes verdelen. Krieltjes in vieren snijden. Slaschaal bekleden met spinazieblaadjes. Oliemengsel in kom doen. Paprika, mais, bleekselderij-rauwkost, garnalen en krieltjes erdoor scheppen. Salade op spinazie scheppen. Bosuitjes er overheen strooien. Stukjes zalm op salade schikken. Mosterd-mayonaise er apart bij geven.
smeekes51 zegt: