Recept
« Terug naar recepten
Aardappel gevuld met preimousse
PT40M
Aardappel gevuld met preimousse
Een heerlijk aardappel gevuld met preimousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel gevuld met preimousse te bereiden
Verpak de aardappels in fole en maak ze in de oven gaar.
Snijd de prei in kleine stukken, dan wassen en in de olie glazig fruiten.
De knoflook met de koksroom toevoegen en gedurende 15 min. zacht stoven.
Dan uit de pan halen en deze in de keukenmachine zeer fijn malen.
De kruidenkaas klein maken en deze aan de mousse toevoegen evenals peper en zout.
Kartel de aardappel door en met behulp van een appelboortje uithollen en met een beetje peper en zout na kruiden.
De aardappels worden in de schil geserveerd.
Vullen met mousse en gedurende 10 min. in de hete oven vlak voor het serveren nawarmen.
Snijd de prei in kleine stukken, dan wassen en in de olie glazig fruiten.
De knoflook met de koksroom toevoegen en gedurende 15 min. zacht stoven.
Dan uit de pan halen en deze in de keukenmachine zeer fijn malen.
De kruidenkaas klein maken en deze aan de mousse toevoegen evenals peper en zout.
Kartel de aardappel door en met behulp van een appelboortje uithollen en met een beetje peper en zout na kruiden.
De aardappels worden in de schil geserveerd.
Vullen met mousse en gedurende 10 min. in de hete oven vlak voor het serveren nawarmen.