Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-kaastaart
PT50M
Aardappel-kaastaart
Een heerlijk aardappel-kaastaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aardappel-kaastaart te bereiden
1. Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze.
2. Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
3. Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aardappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
4. Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C. Serveer warm of lauw.
2. Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
3. Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aardappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
4. Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C. Serveer warm of lauw.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tantemien zegt:
Anna zegt:
Daar kun diverse soorten kaas voor gebruiken. Bijvoorbeeld: geraspte kaas, boursin cuisine, roomkaas, mozzarella. Wat je zelf maar lekker vindt. :D
Groetjes,
Anna.
KookJij.