Recept
« Terug naar recepten
aardappel-notenkoekjes met bieslook
PT60M
aardappel-notenkoekjes met bieslook
Een heerlijk aardappel-notenkoekjes met bieslook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
magda muijrers-valkenberg
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
905 kCal energie
26 Gram eiwit
49 Gram vet
89 Gram koolhydraten
26 Gram eiwit
49 Gram vet
89 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
magda muijrers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe aardappel-notenkoekjes met bieslook te bereiden
In pan kokend water met zout aardappels in ca.20 minuten gaar koken.
Cashewnoten grof hakken.Aardappels afgieten en fijn stampen.
boven twee kommen 1 ei splitsen .Bieslook fijn knippen.noten en bieslook en eierdooier door de puree roeren.Zout en peper toevoegen Puree in diepbord scheppen en ca.30 minuten laten afkoelen.
Van puree 12 koekjes maken .Eiwitin een diepbord los kloppen,bloem en paneermeel elk op een bord scheppen.
Aardappelnotenkoekjes eerst door de bloem wentelen,overtolligebloem afschudden ,dan door het eiwit halen en vervolgens door de panneermeel wentelen.
Koekjes tot gebruik in de koelkast zetten.
In de frituurpan de olie verhitten op 180 graden 2 a 3 minuten goudbruin bakken .
Direct serveren lekker bij sla en gegrilde kip
Cashewnoten grof hakken.Aardappels afgieten en fijn stampen.
boven twee kommen 1 ei splitsen .Bieslook fijn knippen.noten en bieslook en eierdooier door de puree roeren.Zout en peper toevoegen Puree in diepbord scheppen en ca.30 minuten laten afkoelen.
Van puree 12 koekjes maken .Eiwitin een diepbord los kloppen,bloem en paneermeel elk op een bord scheppen.
Aardappelnotenkoekjes eerst door de bloem wentelen,overtolligebloem afschudden ,dan door het eiwit halen en vervolgens door de panneermeel wentelen.
Koekjes tot gebruik in de koelkast zetten.
In de frituurpan de olie verhitten op 180 graden 2 a 3 minuten goudbruin bakken .
Direct serveren lekker bij sla en gegrilde kip