Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-wortelstoof
PT20M
Aardappel-wortelstoof
Een heerlijk aardappel-wortelstoof recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
310 kCal energie
21 Gram eiwit
5 Gram vet
41 Gram koolhydraten
21 Gram eiwit
5 Gram vet
41 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande ?
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-wortelstoof te bereiden
Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken.
Schil de peen en snijd in stukjes van 2 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 minuut.
Voeg de ui toe en bak 3 minuten.
Doe de aardappelen, peen, abrikozen en bouillon in de hapjespan. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 minuten stoven.
Schep na 15 minuten om en leg de kabeljauwfilet ertussen.
Schil de peen en snijd in stukjes van 2 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 minuut.
Voeg de ui toe en bak 3 minuten.
Doe de aardappelen, peen, abrikozen en bouillon in de hapjespan. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 minuten stoven.
Schep na 15 minuten om en leg de kabeljauwfilet ertussen.
Lenie Mols zegt:
De standaard inloggegevens zijn ook hier van toepassing.
Groet
Kees