KookJij

Aardappel-wortelstoof

Een heerlijk aardappel-wortelstoof recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 310 kCal energie
21 Gram eiwit
5 Gram vet
41 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Allerhande ?
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel-wortelstoof te bereiden

Schil de aardappelen en snijd in 4 gelijke stukken.
Schil de peen en snijd in stukjes van 2 cm.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 minuut.
Voeg de ui toe en bak 3 minuten.
Doe de aardappelen, peen, abrikozen en bouillon in de hapjespan. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 minuten stoven.
Schep na 15 minuten om en leg de kabeljauwfilet ertussen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lenie Mols

Lenie Mols zegt:
Als je wilt afdrukken verschijnt er een venster met het verzoek om in te loggen.
De standaard inloggegevens zijn ook hier van toepassing.
Groet
Kees