KookJij

Aardappelcrumble met griet en venkel

Een heerlijk aardappelcrumble met griet en venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelcrumble met griet en venkel te bereiden

Snijd de geschilde aardappelen en venkel in kleine blokjes. Blancheer de aardappelen samen met de venkel 2 minuten in licht gezouten water en giet af. Laat goed uitlekken. Snipper de rode ui en hak de tijm. Meng deze onder de aardappelen en kruid met peper en zout.

Besprenkel een bakblik met olijoflie en leg hierin de grietfilet en kerstomaten. Beleg de grietfilet met de aardappelcrumble en leg hierop enkele klontjes boter. Schuif in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 20 minuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Bedankt Hans zal het zeker doen;):D:D Groetjes Erwin.
hns

hns zegt:
Leuk man... Hans:):):)
Groetjes aan je vrouw.