Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met knolselder uit de oven
PT45M
Aardappelen met knolselder uit de oven
Een heerlijk aardappelen met knolselder uit de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met knolselder uit de oven te bereiden
Snij knolselder en aardappelen in blokjes, doe ze in een kookpan met water en citroensap, breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen. Giet af en laat uitlekken, schik de groenten in een ondiepe ovenschotel. Smelt boter in een steelpan, voeg fijngehakte ui toe en laat zacht bakken, roer bloem erdoor en laat 1 minuut meebakken, roer langzaam de melk erdoor, voeg gemalen kaas en kappertjes toe, breng op smaak met peper en zout. Giet de saus over de groenten en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 190° gedurende 15 minuten.